March 24, 2018
You can use WP menu builder to build menusPEMAIN tengah Bayern Munich, Arturo Vidal, menegaskan dirinya mahu fokus terhadap kejuaraan yang dikejar pasukannya sambil mengabaikan spekulasi mengenai Chelsea yang mahu mendapatkan khidmat pemain Chile itu.

Juara bertahan Liga Perdana Inggeris (EPL) itu dilaporkan mahu mendapatkan khidmat Vidal menerusi pengaruh yang dimiliki bekas pengendali Juventus yang kini berada di Stamford Bridge, Antonio Conte.

Walaupun sedar mengenai perkhabaran itu, Vidal tidak mahu memikirkannya tetapi mahu mengejar impian meraih tiga kejuaraan — Liga Juara-Juara Eropah, Bundesliga, Piala Jerman — pada musim ini.

“Saya ada mendengar mengenai berita itu tetapi saya mahu meletakkan fokus bersama Bayern,” kata Vidal selepas membantu pasukannya menewaskan Sonnenhof Grossaspach pada Selasa lalu.

“Kami adalah pasukan yang hebat dan menjaringkan banyak gol. Kami juga mahu memenangi setiap trofi. Itulah fokus sebenar saya.”

Bulan lalu, pengurus Bayern, Jupp Heynckes, menegaskan Vidal tidak akan dijual ketika jendela perpindahan Januari dibuka.

Untuk musim 20178/18, pemain berusia 30 tahun itu telah melakukan 14 penampilan liga dan mencatat lima jaringan.Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: